L’exposició «Les dones del moviment veïnal d’ahir i d’avui» arriba a l’AV Montserratina de Viladecans

L’exposició «Les dones del moviment veïnal d’ahir i d’avui» – promoguda per la CONFAVC– arribarà els dies 4 i 5 d’abril a l’escola de la Montserratina de Viladecans  en el marc de la Festa del Civisme que promouen les entitats del municipi i la Regidoria de Participació amb la finalitat que el teixit associatiu i la ciutadania conegui les organitzacions i les entitats veïnals i el treball quotidià que fan als barris.

En aquesta edició de la festa es presentarà el Banc del Temps, i també l’exposició acompanyada del web, en el qual es recullen els perfils de 16 activistes veïnals, entre elles el de la presidenta de l’AV La Montserratina, Carmen Rodríguez.

«Hi ha moltíssimes veïnes  que estan realitzant una gran tasca, treballen dur simplement per tal de crear una societat més justa. Aquestes dones no tenen cap reconeixement pel gran treball que realitzen. Jo em sento molt afortunada , em dic a mi mateixa , entre tantes he sortit escollida per expressar els meus pensaments i idees», conclou l’activista i aplaudeix la iniciativa de la CONFAVC per a «donar a conèixer la participació tant important que desenvolupen les dones en el món associatiu».

Cal recordar que el recinte on hi haurà l’exposició estarà obert el divendres, de 17’30 a 20’30, i el dissabte, de 11 a 13’30 h.