La nostra missió

Des del moviment veïnal volem fer de la nostra comarca un espai solidari, igualitari, on es visqui amb convivència i cohesió. Un territori amb uns serveis públics eficients a l’abast de totes les persones, fent realitat la cohesió social i la igualtat d’oportunitats.

Per aconseguir aquest objectiu la Federació connecta els centres de decisió de les polítiques públiques de la comarca amb les entitats  veïnals. A més, cerca aliances amb altres organitzacions comarcals i moviments socials, compaginant iniciatives reivindicatives amb el desenvolupament de projectes i programes d’interès social.

Cada any, la FAVBaix convoca una assemblea on els i les representants de les AV sòcies tracen un Pla de Treball ( posar icona per a penjar el Pla de Treball en pdf que t’enviaré quan el tingui) com a full de ruta de les seves actuacions diàries i amb una mirada global de comarca.

Com ho fem?

Del barri a la comarca:  Dotem als i a les representants veïnals de tota la informació per ser referents i transmissors de les reivindicacions que es fan a escala comarcal.

Teixim aliances: Establim línies de treball conjuntes amb altres organitzacions de la comarca, especialment sindicats, associacions i federacions sectorials, i amb altres col·lectius i moviments socials i ciutadans.

De la comarca a la visió de país: Ens coordinem amb la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i amb altres federacions, per adaptar les propostes del moviment veïnal català a la realitat del Baix Llobregat.